Facebook

Makkelijke aardbeientaart


Een kant-en-klare taartbodem met plakjes aardbeien en aardbeienjam-glazuur die gekoeld geserveerd wordt met wat slagroom erbij. Een mooi zomers dessert voor bij de barbecue of een picknick - kinderen zullen het heerlijk vinden!

Ingrediënten
Porties : 8

150g basterdsuiker
225ml water
4 eetl aardbeienjam
4 eetl maizena
1kg verse aardbeien, in plakjes
1 (23cm) kant-en-klare taartbodem (bij voorkeur gemaakt van Digestive koekjes)

Bereidingswijze
Voorbereiding: 20min › Bereiding: 1min › Klaar in:21min

  1. Meng de suiker, water, jam en maizena samen in een steelpan. Kook een minuutje. Neem van het vuur.
  2. Roer de aardbeienplakjes er goed doorheen. Giet in kant-en-klare taartbodem.
  3. Zet in de koelkast tot de taart gezet is. Serveer met slagroom.